Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Uw verhaal...

Vertel het persoonlijke verhaal van uw bedrijf in een professionele film. Bezoekers van uw website weten binnen 1 minuut wie u bent en wat u doet. Wees onderscheidend met een film bij u in de beursstand of op social media.
U speelt de hoofdrol in uw eigen film
U levert als uitvaartondernemer of toeleverancier een bijzondere dienst. We leven in een tijd waarin uitvaarten persoonlijker zijn dan ooit. Iedere dienstverlener in de uitvaartbranche heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen product. Maar hoe vertelt u dit aan uw publiek? Door middel van een professionele film kunt u uw verhaal vertellen en u onderscheiden van de rest.

Onze diensten:
✓ Vrijblijvend voorgesprek
✓ Advies en hulp bij het script/tekst
✓ Opname met camera- en geluidsman
✓ Professionele afwerking van uw film met muziek en grafische animaties

Een unieke samenwerking
AR Video werkt voor bedrijfsfilms samen met van Ei naar Kip filmproducties. Dit productiebedrijf is van de zoon van Arthur Ike (eigenaar AR Video). De ervaring in de uitvaartbranche en de technische kennis worden gebundeld. Hierdoor kunnen zij kwalitatief hoogstaande en betaalbare bedrijfsfilms leveren aan zowel uitvaartondernemers als toeleveranciers.


Bekijk hier onder onze voorbeeldfilm: