Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Uitvaartreportages door Arthur Ike

Arthur Ike begon in 1984 met het maken van feestelijke familiereportages. Hij is cameraman en doet de montage. Zijn vrouw Lillian Ike-Bats is verantwoordelijk voor de administratie en marketing. Lillian en Arthur vullen elkaar uitstekend aan en vormen een goed team.

Oog voor detail met inzicht en overzicht, ook bij een uitvaart

Vanaf het begin combineerde Arthur oog voor detail met inzicht en overzicht. Rond 1991 kwam een aanvraag om een begrafenis vast te leggen. Er waren familieleden in het buitenland die niet aanwezig konden zijn en daar intens verdrietig over waren. Natuurlijk was het even wennen, maar de gedachte dat je hiermee echt iets kon betekenen en voor mensen hun verdriet kon verlichten, gaf de doorslag.

Sindsdien zijn vele uitvaarten gevolgd, om vele redenen. Kinderen die te klein waren om alles mee te krijgen. Gezinsleden die in het ziekenhuis lagen wegens ziekte of na een ongeluk. Mensen die voelden dat ze in de maalstroom van emoties hun houvast verloren en graag alles nog eens wilden terug zien. Niet om te blijven hangen in hun verdriet, maar juist om het een plek te kunnen geven.

Contact
Heeft u vragen over uitvaartreportages? AR Video staat u graag te woord via (0318) 54 02 28 of via het contactformulier.