Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Livestream

Om familie en belangstellenden alles te kunnen laten meebeleven - op bijzondere locaties, in een andere zaal of thuis - regelen wij professioneel beeld en geluid. Van geheel draadloze, beveiligde livestream via internet tot beeld- en geluidsfaciliteiten op locatie: als centraal aanspreekpunt regelt AR Video alle techniek.
Toch aanwezig
Familie of vrienden die in het buitenland wonen of mensen die om gezondheidsredenen thuis moeten blijven, hebben voor onze beveiligde livestream uitzending slechts een internetverbinding nodig en een apparaat* waarop dit te volgen is. Het is mogelijk de beveiligde url en het wachtwoord mee te laten drukken op de rouwkaarten. Wij filmen met minimaal 2 camera's met als resultaat een ingetogen en sfeervol, filmisch verslag. Cameramensen staan altijd onopvallend achterin en vooraan gebruiken we discreet kleine camera's, die we op afstand bedienen.

N.B. Van een beveiligde livestream uitzending blijft niets achter op internet, er worden ook beslist geen beelden online gezet. Alleen belangstellenden die de toegangscode hebben ontvangen, kunnen de uitzending volgen. U ontvangt als uitvaartverzorger altijd na een paar weken de reportage op USB-stick in een cassette met smaakvol gepersonaliseerde omslag, die u aan de nabestaanden kunt overhandigen.

Afhankelijk van uw situatie en wensen bieden wij de volgende oplossingen aan:
✓Livestream uitzending via internet met 2 tot 8 camera's
✓Professioneel beeld en geluid met grote schermen op locatie
✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie in andere zalen op locatie
✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie tussen 2 locaties (ook op grote afstand binnen Nederland)

* Welk apparaat heb ik nodig voor een livestream?
Een livestream is te volgen op elk apparaat met internetverbinding zoals; een PC, laptop, tablet, mobiele telefoon of moderne televisie.