Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Livestream

Soms is het essentieel dat beeld en geluid versterkt of overgebracht worden om familie en belangstellenden alles te kunnen laten meebeleven. Juist voor diegene die niet bij het afscheid kunnen zijn hebben wij passende oplossingen, waaronder een geheel draadloze beveiligde 'livestream' beeldverbinding via internet.
Toch aanwezig
Voor belangstellenden die niet aanwezig kunnen zijn hebben wij oplossingen om het bijwonen van een afscheidsceremonie toch mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan familie of vrienden die in het buitenland wonen en niet de mogelijkheid of de middelen hebben om naar het afscheid te komen. Voor onze beveiligde livestream uitzending is slechts een internetverbinding nodig en een apparaat* waarop dit te volgen is.

N.B. Van een beveiligde livestream uitzending blijft niets achter op internet, er worden ook beslist geen beelden online gezet. Alleen belangstellenden die de toegangscode hebben ontvangen kunnen de uitzending volgen. Wilt u eventueel lokaal opgenomen beelden later op USB stick ontvangen, dan kunnen we daar een nadere afspraak over maken.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kunnen wij de volgende oplossingen aanbieden:
✓Livestream uitzending via internet; of,
✓Geluidsversterking en/of videopresentatie op een lokatie,
✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie op korte afstand binnen een lokatie,
✓Directe beeldverbinding en schermpresentatie tussen 2 locaties (ook op grote afstand binnen Nederland)

* Welk apparaat heb ik nodig en hoe snel moet mijn internetverbinding voor een livestream zijn?
Een livestream is te volgen op elk apparaat met internetverbinding zoals; een PC, laptop, tablet, mobiele telefoon, of zelfs op een moderne televisie. Hoe snel de internet verbinding daadwerkelijk is heeft slechts invloed op de beeldkwaliteit.