Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Uitvaartreportages

Wie een naaste verliest, ondergaat het afscheid in een roes. Wie kwamen er ook alweer tijdens de condoleance? Hoe zagen de bloemen er uit? Wat zeiden de sprekers? Allemaal zaken die in de emotie van het moment nauwelijks opgenomen worden.

Waarom een uitvaartreportage?

Veel mensen kunnen zich belangrijke details van een uitvaart vaak niet meer herinneren. Ontzettend jammer, want juist deze details maken het afscheid persoonlijk en spelen een belangrijke rol in de rouwverwerking. Door de uitvaart en alles daaromheen op beeld vast te laten leggen, kunnen nabestaanden alles later nog eens terugkijken. Dit geeft steun en kan helpen bij het verwerkingsproces.

Reportage op stijlvol verpakte USB-stick

We leveren na een paar weken de reportage aan op USB-sick, die verpakt zit in een cassette met een fraaie, gepersonaliseerde omslag waar ook de contactgegevens van de uitvaartverzorger op vermeld staan. Zo kunt u tijdens het afsluitende gesprek met de nabestaanden iets waardevols achterlaten.

Via een livestream meekijken

En wat te doen als er familie in het buitenland woont? Of in het ziekenhuis ligt? Wij kunnen op verschillende manieren nabestaanden op afstand toch de afscheidsceremonie laten bijwonen. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op via het contactformulier

Reacties van de nabestaanden

Loading Quotes...

Bekijk de impressiebeelden