Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Contact

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het respectvol vastleggen van het laatste afscheid. De ervaring heeft geleerd dat dit een houvast voor de toekomst kan betekenen.

AR Video
Regge 10
3904 NN Veenendaal
Telefoon: (0318) 540228
Mobiel: (06) 54994036
info@arvideo.nl

  Aanhef

  Voornaam

  Tussenvoegsel

  Achternaam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw tel. nummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Veelgestelde vragen


  Crematoria bieden veelal de mogelijkheid om een DVD-opname of USB stick van het afscheid te leveren. Is dit product vergelijkbaar met een uitvaartreportage van AR Video?
  Crematoria gebruiken hiervoor op afstand gecontroleerde webcams. Dit is niet of nauwelijks vergelijkbaar met een videoreportage van AR Video. Deze wordt namelijk in nauw overleg met u samengesteld en bevat ook belangrijke detailopnamen van bijvoorbeeld foto’s, tekeningen, een troostend gebaar, persoonlijke attributen, etc. Ook kunnen wij momenten vastleggen, zoals het vertrek van de plaats waar de overledene is opgebaard of het sluiten van de kist. De persoonlijke aanwezigheid van een ervaren AR Video cameraman met oog en oor voor detail en sfeer resulteert in een warme, gevoelvolle reportage.

  Hoeveel exemplaren van de USB's ontvangen wij na afloop?
  U ontvangt altijd 1 USB stick. Het is natuurlijk mogelijk direct of later meerdere exemplaren te bestellen.

  Hoe wordt het afgeleverd?
  Wij leveren de USB stick in een kunststof bewaardoos met een bedrukt inlegvel. Daarop staan passende sfeerbeelden, de naam van de overledene, de datum van het afscheid en de contactgegevens van de uitvaartverzorger.

  Kunnen er in de film ook beelden zoals foto’s uit het verleden van de overledene gemonteerd worden?
  In overleg met u kunnen wij de registratie van de uitvaart vanzelfsprekend uitbreiden met andere beelden. Wij maken over dit maatwerk altijd vooraf heldere financiële afspraken. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent.