Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Samenwerking

AR Video werkt door heel Nederland samen met uitvaartverzorgers. De uitvaartverzorger houdt de regie en de mensen van AR Video doen hun werk: betrouwbaar, professioneel en vrijwel onopgemerkt.

Onderlinge coördinatie

AR Video werkt al sinds 1991 samen met heel veel uitvaartverzorgers verspreid over Nederland. Na een intensief voorbereidingsgesprek zorgen wij tijdens de uitvaart voor een vlekkeloze registratie. Met 34 jaar ervaring weten we hoe we ons zo onopvallend mogelijk kunnen opstellen en gedragen. Ondersteund door op afstand bedienbare techniek, leveren we uiteindelijk een sfeervolle reportage aan, die de uitvaartverzorger aan de nabestaanden kan overhandigen. Als waardevolle bijdrage aan het omgaan met een verlies.

Voordelen van een samenwerking:

✓ Regie en controle blijft bij de uitvaartverzorger
✓ Één aanspreekpunt voor nabestaanden
✓ Zowel uitvaartverzorger als nabestaanden hebben geen omkijken naar onze werkzaamheden

Bent u als uitvaartverzorger geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u meer informatie? Bel (0318) 54 02 28.