Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Samenwerking

Ben u op zoek naar een uitvaartverzorger of bent u benieuwd met wie wij samenwerken? Dan kun u de kaart hieronder gebruiken. Heeft u liever een overzicht van alle uitvaartverzorgers waar wij mee samen werken, klik dan op 'Lijst'.

Onderlinge coördinatie

AR Video werkt sinds 1996 samen met een toenemend aantal uitvaartverzorgers. Samenwerken betekent hierbij nauw overleg bij de planning voorafgaand aan de uitvaart en naadloze onderlinge coördinatie bij de uitvoering van alle werkzaamheden tijdens het afscheid. Zo kunnen nabestaanden ongestoord een vaak moeilijk afscheid verwerken.

Voordelen van een samenwerking:

✓ Regie en controle blijft bij de uitvaartverzorger
✓ Één aanspreekpunt voor nabestaanden
✓ Nabestaanden kunnen ongestoord een vaak moeilijk afscheid verwerken

Geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u meer informatie? Bel (0318) 54 02 28.