Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
57 berichten.
Beste Arthur,

Tot mijn spijt is het er niet eerder van gekomen om een reactie te sturen.

Vorig jaar 9 september heb je voor ons de uitvaart van Hans gefilmd.
Daisy van Day to Day heeft het contact met jou voor ons geregeld dus ik wist dat iemand kwam filmen.
Maar…….eigenlijk heb niet in de gaten gehad dat je aan het filmen was. Dat realiseerde ik me later pas en hoe prettig dat was, echt professioneel deze aanpak!!!

Ik wil je laten weten dat de reportage zeker een grote steun voor mij , en ons gezin is, bij de rouwverwerking.
Het is vanuit diverse hoeken gefilmd en mooi gemonteerd zodat het heel prettig is om naar te kijken. Voor Hans was dat ook heel belangrijk als hijzelf met filmen en monteren bezig was als amateur. Met dit gegeven in ons achterhoofd genieten we nog meer van deze film.
De kwaliteit van de film en het geluid is gelukkig ook heel goed, ook dat is belangrijk voor ons gezin.
Wij willen je alsnog bedanken voor je professionele inzet, super gedaan, we zijn er heel blij mee!!!

Succes en alle goeds gewenst van Elly en gezin.
Beste Arthur en team,

Wij hebben de usb sticks van de uitvaart van onze vader goed ontvangen.

Ik wil jullie -ook namens de familie- hartelijk bedanken voor deze mooie registratie.
Wij zijn er enorm blij mee. Zo mooi gefilmd en gemonteerd, echt heel mooi.

Nogmaals bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Vivienne,
Beste Arthur,

Graag willen mijn dochter en ik je bedanken voor de mooie en respectvolle reportage die je gemaakt hebt van het afscheid van onze vrouw en moeder. Zéér verzorgd. Duidelijk de tijd genomen om er iets moois van te maken. Niet alleen de reportage, ook hoe die verpakt is. Alles precies goed. We zijn je daar erg dankbaar voor. Nu, maar ook voor later en voor de mensen die er niet bij konden zijn.
Dankjewel, Loog en Charlotte
Beste Arthur,

Het afscheid van mijn partner is nu 2 maand geleden, de herinnering blijft wordt dan vaak gezegd. Maar door jouw reportage kan ik op elk moment wanneer ik dat wil, alleen of met anderen, kijken naar het afscheid. Zo prachtig, gedenkwaardig en met respect in beeld gebracht. De dronebeelden zijn zeker van toegevoegde waarde. Je krijgt hierdoor een mooie impressie van het afscheid.
Jullie kracht zit in het onzichtbaar aanwezig zijn, met afstand en respect. Ook de muziekkeuze was precies wat bij mijn partner paste.

Dank en groet,
Willy
Beste Arthur, wat een zeer verzorgde video reportage / vastlegging onder moeilijke weersomstandigheden van een uitvaart van een (oud) politiecollega. Gewaardeerde presentatie in usb vorm. Onopvallend gemaakt maar opvallende uitkomst met eervolle herinneringen. Oprecht dank je wel, Pieter