Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Hoi Arthur,
Ik vind het echt een prachtfilm geworden. Met name ook de delen voor en na het officiele gedeelte. Echt heel goed gedaan en mooi verzorgd allemaal. Daar spreekt aandacht en toewijding uit en daar hou ik van :-)
Van de familie heb ik nog geen reactie. Kan best even duren voordat zij eraan toe zijn te gaan kijken, maar als ik iets hoor dan laat ik je dat ook weten.

Met hartelijke groet,
Yvon
Beste Ike,

Dank voor je mooie werk.
Jullie hebben een en ander mooi geregistreerd.
Het is met veel aandacht vervaardigd.
We zijn er erg blij mee.

Nogmaals dank.
Met vriendelijke groeten,
Onno Bruinsma
Geachte Heren: Arthur en Ronald,

De uitvaartreportage die u gemaakt heeft van het afscheid van mijn vrouw en moeder van twee kinderen is een geweldig document geworden. Het geeft heel goed weer hoe deze uitvaart is geweest, daar wij dit allen maar hebben beleefd als in een soort roes en in dit document wij terug kunnen zien hoe werkelijk de uitvaart is geweest.
Door Thea bent u bij ons aangeraden om dit op video vast te leggen. Dit is een goed advies geweest.

Namens de kinderen en mij hartelijk dank hiervoor.

vriendelijke groeten,

Martin Plaisier. Iris Plaisier, Jasna Plaisier, Fred den Hartog.
Hallo

Bij deze wil ik toch nog graag een en ander zeggen over de uitvaartreportage van mijn man.

Ik, ook mijn kinderen, zijn blij met deze dvd. Om er naar te kijken geeft mij dit een zekere rust.
Tevens niets dan lof over de manier van filmen op de Dag van de begrafenis. Totaal niet vernomen en daarom zeer zeker niet storend.Met een eindresultaat: een prachtige DVD.
Mijn dank hiervoor!

Nogmaals dank voor het toezenden van 2 extra (nieuwe dvd’s) na het te goed opbergen van de originele dvd’s.

Hartelijke groet

Annie van der Veen
Zevenhuizen
Beste Arthur,

Heel hartelijk dank voor deze mooie DVD's, het is toch mooi en fijn dat wij deze uitvaart nog eens rustig terug kunnen kijken.

Familie en vrienden in het buitenland hebben de film via internet kunnen zien en iedereen was hier stil van nogmaals Arthur heel…. heel…. hartelijk dank voor deze mooie opname die je hebt gemaakt en als je toevallig in de buurt bent s.v.p. even bellen voor jouw Indische hapje en dit is echt serieus hoor.

Grt,
Klaas en Poppie