Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Beste Artur Ike van AR video,

We willen jullie nog van harte bedanken voor de mooie livestream die jullie hebben gemaakt van de uitvaart van mijn man en onze vader. We waren er nog niet aan toegekomen om dat te melden.

We hebben veel positieve reacties van de kijkers gekregen. Zelf hebben we de reportage van de uitvaart ook bekeken. Het zag er erg mooi uit en was professioneel. Alles was goed te volgen. Ook de map met de usb stick zag er echt mooi uit! Die gaan we later nog een keer bekijken.

De livestream heeft het mogelijk gemaakt dat iedereen toch bij de uitvaart kon zijn en daar denken wij met een goed gevoel aan terug.

Hartelijke groeten,

Bets en kinderen
Hallo Arthur,

Wat een prachtige film hebben jullie gemaakt van de begrafenis van mijn man.
Op het moment zelf heb ik nauwelijks gemerkt dat jullie aan het filmen waren, maar achteraf blijk je alles vastgelegd te hebben.
Op de dag zelf gebeurde er zoveel dat ik de helft niet goed meekreeg. Achteraf is het dan fijn om rustig terug te kunnen kijken. Zo waardevol. Zeker ook voor mijn zoon, om over een aantal jaren nog eens terug te kunnen kijken
We hebben ook veel positieve reacties gehad op de livestream. Beeld en geluid waren super goed te volgen, mooi vanuit verschillende hoeken gefilmd. Zo konden er veel mensen deze dag met ons meebeleven.

Bedankt!

Groeten Eline Bruggink
Dag Arthur,

Voor vandaag hadden we elkaar nooit gesproken, maar via mijn dochter Anne-Britt heb ik begrepen dat je van onschatbare waarde bent geweest voor de voorbereiding van de uitvaart van mijn zoon. Je was betrokken, nam zelf initiatief en gaf blijk van inzicht in wat een dergelijke situatie vraagt. In een periode waarin er zoveel op je afkomt is het een heel fijn gevoel, vol vertrouwen iets uit handen te kunnen geven. Bedankt daarvoor, almede voor je inzet vandaag.
Ik ben er van overtuigd dat de film die vandaag gemaakt wordt niet nu meteen wellicht, maar in de toekomst toch vaak afgedraaid zal worden en zal bijdragen aan de verwerking van dit grote verlies.

Zwaantje,
Dag Arthur,

Wat een prachtige reportage hebben je team en jij gemaakt van de uitvaart van onze pap Jack van Leeuwen.
We zijn hier heel, heel erg blij mee.
We hebben vele reacties gekregen van familieleden en vrienden, welke het afscheid via de livestream hebben gevolgd en blij waren dat zij het afscheid van onze pap , op deze wijze konden meemaken.
Ze hadden het gevoel met ons verbonden te zijn omdat het afscheid in de kerk maar voor een select gezelschap was weggelegd vanwege Corona.

Onze dank aan jullie, aan de mensen van AR Video, aan jouw Arthur, is groot.
Je zult begrijpen dat we AR Video van harte aanbevelen aan onze familie, vrienden en kennissen.

Heel veel dank

Met vriendelijke groet,Piep en Lenny
Hierbij willen wij jullie complimenteren voor de perfecte beeld en geluidskwaliteit van de live stream gisteren van onze geliefde oom en zwager Jan de Heus.
Ondanks deze rare tijd hebben alsnog de uitvaart vanuit de kapel goed meegekregen.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen waar nodig is .

Nogmaals bedankt,

René en Wilma van Ingen Adrie van Staa Melder Tine Sleurink