Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
57 berichten.
Dag Arthur,

Wat een prachtige reportage hebben je team en jij gemaakt van de uitvaart van onze pap Jack van Leeuwen.
We zijn hier heel, heel erg blij mee.
We hebben vele reacties gekregen van familieleden en vrienden, welke het afscheid via de livestream hebben gevolgd en blij waren dat zij het afscheid van onze pap , op deze wijze konden meemaken.
Ze hadden het gevoel met ons verbonden te zijn omdat het afscheid in de kerk maar voor een select gezelschap was weggelegd vanwege Corona.

Onze dank aan jullie, aan de mensen van AR Video, aan jouw Arthur, is groot.
Je zult begrijpen dat we AR Video van harte aanbevelen aan onze familie, vrienden en kennissen.

Heel veel dank

Met vriendelijke groet,Piep en Lenny
Hierbij willen wij jullie complimenteren voor de perfecte beeld en geluidskwaliteit van de live stream gisteren van onze geliefde oom en zwager Jan de Heus.
Ondanks deze rare tijd hebben alsnog de uitvaart vanuit de kapel goed meegekregen.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen waar nodig is .

Nogmaals bedankt,

René en Wilma van Ingen Adrie van Staa Melder Tine Sleurink
Beste Arthur en Ronald,

Bij deze wil ik jullie laten weten, beter laat als nooit, dat ik en mijn familie heel erg tevreden zijn over de reportage die jullie hebben gemaakt tijdens het afscheid van mijn vrouw Ellie Maes-Jespers.
De reportage geeft een heel mooi beeld van dit afscheid. Als je de film bekijkt, beleef je het weer helemaal opnieuw.
De opnames zijn van zeer goede kwaliteit, alsmede het geluid.
Knap hoe jullie je door/tussen/om de aanwezigen manoeuvreren, zonder daarin op te vallen.
Ook het montagewerk van beeld en geluid is zeer professioneel. Chapeau!!
Mijn hartelijke dank voor jullie werk en de wijze waarop dit is gebeurd.

Met vriendelijke groet,

Ad Maes
Beste Arthur en Dennis,

Hierbij wil ik jullie heel, heel hartelijk bedanken voor de werkelijk prachtig mooie video, die jullie hebben gemaakt bij het afscheid van mijn lieve vrouw, Lenie de Boer-Eiselin.

Mede in verband met de corona-crisis, waardoor er bij het afscheid maximaal maar 30 personen aanwezig mochten zijn, werd door de begrafenisonderneemster gewezen op de mogelijkheid van een livestream. Dit werd ook op de rouwkaart aangegeven, zodat, voor wie dat wilde, het afscheid toch meegekeken kon worden en dan niet alleen de afscheidsdienst in de aula, maar ook naar het dragen van de kist naar, en de handelingen bij het graf.

Zo kon ook familie in Australië en Canada, die er, eveneens in verband met de corona-crisis, tot hun grote spijt, niet bij kon zijn, getuige zijn van een verdrietig, maar mooi en waardig afscheid.

De manier, waarop jullie de opname hebben gemaakt, met het prachtig wisselen en switchen van de beelden, waarbij jullie aanwezigheid eigenlijk niet opviel, is op een mooie en zeer waardige wijze gedaan en getuigt van een groot inlevingsvermogen en grote professionaliteit.

Inmiddels is het afscheid met een link op jullie site te zien. Het is een waardevol document en monument geworden, dat ik al een paar keer heb teruggekeken. Ook van familie, vrienden en bekenden heb ik mooie reacties gekregen, zowel op de livestream, als op de opname op jullie site.

Vanmorgen kreeg ik de USB-stick toegestuurd en zelfs het doosje, waar deze inzit is mooi en waardig.

Nogmaals heel hartelijk dank,

Met vriendelijke groet,

Theo de Boer
Beste Arthur,

Wij willen jullie bedanken voor de mooie video. Wij zijn zeer tevreden en hebben met deze video een prachtige herinnering aan het afscheid van Alien

Met vriendelijke groet,

Albert, Esmee en Merith