Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
53 berichten.
Beste Arthur,
Graag zou ik u hartelijk willen bedanken voor de prachtige video die u voor de uitvaart van mijn schoonzusje gemaakt hebt. Fantastisch hoe u en uw team steeds weer op de goeie plek stond met uw camera en de middag zo mooi heeft kunnen vastleggen. Daarbij die prachtige zorgvuldige edit. Heerlijk om in alle rust alle verhalen nog eenmaal te te kunnen zien. We hebben de film inmiddels gedeeld met alle familie in Australië, die hebben er dus ook al van kunnen genieten! We zullen, zonder twijfel, in de toekomst 'm nog vaak bekijken. Nogmaals dank, vriendelijke groet, ook namens mijn vrouw Lynn.

Pieter
Beste Arthur Ike / Ronald Dohmen,

Hartelijk dank voor de prachtige film van de uitvaartceremonie van onze moeder. Bij het terugkijken voelen we weer hoe goed het afscheid is geweest, en precies zoals zij het had gewild. Op de dag zelf ben je vooral met je eigen emoties en op je “eigen vierkante meter” bezig. De film geeft dan juist die extra meerwaarde, omdat het een beeld geeft van het geheel. Nogmaals dank voor dit warm en mooi aandenken.
Namens de familie,
Fanja Kneefel
Beste Arthur,

Wat een prachtige dvd heb je gemaakt van de uitvaart van Petra.
Je laat zo mooi de sfeer zien, het was net of ik er weer bij was. Het was precies zoals het echt was.
En het mooie is dat ik je bijna niet heb zien filmen, zo onzichtbaar weet je je te maken.

En de bloemen komen zo mooi in beeld op de juiste momenten. Die kleuren zijn echt prachtig en passen zo goed bij het leven van Caroline.

Aan het einde is het zo mooi om vader en dochter het pad af te zien lopen. Wat een mooie afsluiting. En de muziek bij het graf: de instrumentale versie van "Mag ik dan bij jou".
Echt heel mooi gedaan, mijn complimenten.

Ik zal je met veel vertrouwen aanbevelen aan anderen!

Met vriendelijke groet,
Mieke
Beste Arthur Ike,

Via deze weg willen wij je hartelijk danken voor alles dat je hebt gedaan om de mooie dvd samen te kunnen stellen. We hebben er veel aan.
Mocht, onverhoopt, in de toekomst een dergelijke dienst weer nodig zijn dan zullen we zeker aan jou denken.

Vriendelijke groeten,
Nando de Graaf
Eerst heb ik de fotoreportage bekeken, dat gaat makkelijker dan naar een videopresentatie kijken. Ik dacht dat je het in de vergelijking moeilijk zou krijgen. Niets is minder waar: bij de foto's heb ik genoten. Bij jullie videopresentatie heb ik gehuild, de emoties kwamen los, ik vond het schitterend.

Ik denk ook dat je een fotoreportage en een videoreportage niet met elkaar moet vergelijken, het is een waardevolle aanvulling naar elkaar.

Ik ben blij dat ik geen keuze hoefde te maken, ik heb ze beiden.

Hartelijke dank voor de reportage en voor de vertrouwen.

Harry