Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
57 berichten.
Beste Arthur,

Meer dan een jaar geleden regelde je een livestream en maakte je opnames van de afscheidsdienst van mijn moeder, Adrie Siegers, op natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem.
Vooraf had ik altijd mijn bedenkingen bij fotografie en levende opnames van zo'n ontzettend kwetsbaar en intens moment in je leven. Ik zag het soms bij anderen en kon mij dan bijna plaatsvervangend ergeren aan de (in mijn ogen soms nadrukkelijke) aanwezigheid van een fotograaf. En nu ben ik alleen maar heel erg dankbaar dat Mireille mij ervan heeft weten te overtuigen dat jij een bijzondere professional bent die ik nauwelijks op zou merken. Ze heeft gelijk gehad. Als 'gast' beleef je een uitvaart totaal anders en zie je details die je als betrokkene niet meekrijgt omdat je met hele andere dingen bezig bent.

Het heeft wel even geduurd zoals je merkt 😉 voordat ik de ruimte en tijd heb kunnen nemen om naar de opname te kijken. Vanochtend had ik rust in huis en met de zon die door het dakraam scheen heb ik de opname teruggekeken. Het was prachtig. De muziek eronder, de foto's in beeld, je wonderbaarlijke oog voor het vastleggen van details die voor een buitenstaander wellicht onbelangrijk lijken maar voor mij van grote waarde zijn. Hoe bijzonder is dat, dat je die momenten ziet en vastlegt, secondewerk! Daar spreekt niet alleen ervaring en professionaliteit uit maar ook een grote dosis gevoel en inlevingsvermogen en dat terwijl we elkaar niet eens kennen. Sterker nog ik denk dat ik maar heel erg kort met je gesproken heb op de dag zelf, dat vind ik nu achteraf eigenlijk jammer maar wellicht doet zich nog een keer een gelegenheid voor dat we elkaar eens kunnen spreken.

In ieder geval wil ik je bij deze nogmaals heel erg bedanken voor deze ontzettend waardevolle opname en het creëren van de mogelijkheid voor onze familie in Australië om toch de afscheidsdienst te kunnen meebeleven. Hier waren ook zij zeer dankbaar voor.

Ik hoop dat je dit nog voor vele mensen mag en kan doen.

Hartelijke groeten,
Corine
Beste Arthur, wij waren niet van plan om mijn vader's uitvaart te filmen. Want wanneer gingen we dat nu kijken? Maar toen werd mijn broer ziek en hij kon niet aanwezig zijn bij de uitvaart. Vreselijk. Op de dag van de uitvaart hebben we je gebeld en je kon! Tijdens de uitvaart hebben we je niet of nauwelijks opgemerkt. Terugkijkend naar de beelden zijn we je dankbaar dat je beschikbaar was en de uitvaart zo mooi in beeld hebt weten te brengen! Mijn broer heeft daardoor een prachtig beeld gekregen en wij allen een 'cadeau' om nog eens te bekijken. We zijn er heel erg blij mee.
Nogmaals namens ons allen héél hartelijk dank voor je inzet en prachtige DVD. Met hartelijke groet,
Familie Scholten
Dag Arthur,


Bedankt voor de film, wat is ie ontzettend mooi geworden.
Ik vind het prachtig hoe je alle details ziet en vastlegt.
Ik denk dat juist deze details de nabestaanden op zo’n dag ontgaan.

Ook vind ik je film heel respectvol, er is verdriet, dat laat je zien, maar zonder dat dit vervelend is voor nabestaanden.
Ik ben heel enthousiast en zal je zeker aanbevelen als er mensen zijn die een film van hun uitvaart willen maken.

Bedankt voor de fijne samenwerking,Met vriendelijke groet,

Judie Musch
uitvaartverzorger
Arthur en Ronald waren op korte termijn beschikbaar en hebben de begrafenis (incl voorafgaande plechtigheid ) van ons zoontje Obrecht vakkundig vastgelegd op film. We zijn er erg ‘blij’ mee!

Familie J.W. Fahner
Beste Arthur,
Graag zou ik u hartelijk willen bedanken voor de prachtige video die u voor de uitvaart van mijn schoonzusje gemaakt hebt. Fantastisch hoe u en uw team steeds weer op de goeie plek stond met uw camera en de middag zo mooi heeft kunnen vastleggen. Daarbij die prachtige zorgvuldige edit. Heerlijk om in alle rust alle verhalen nog eenmaal te te kunnen zien. We hebben de film inmiddels gedeeld met alle familie in Australië, die hebben er dus ook al van kunnen genieten! We zullen, zonder twijfel, in de toekomst 'm nog vaak bekijken. Nogmaals dank, vriendelijke groet, ook namens mijn vrouw Lynn.

Pieter