Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Beste mensen,

Graag wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de prachtige film die jullie hebben gemaakt tijdens het afscheid nemen van mijn man. Ik ben heel blij dat ik het
het heb gedaan. We putten veel troost en rust uit het kijken naar de opname. Ik wilde het eigenlijk niet, want ik dacht dan loopt er iedere keer een man met een camera, nou niets is minder waar, ik heb jullie eigenlijk niet gezien. Ook de opname bij het graf vind ik erg indrukwekkend, vooral het eind. Erg mooi. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Hartelijke groeten,
Pia
Beste Arthur,

Onlangs heb ik met een vriend van Hans die ernstig ziek is en niet bij de herdenking van Hans kon zijn de film gekeken. Het was erg mooi en zeker voor iemand die er niet bij was een mooi verslag. Dus nogmaals dank voor je expertise en ook voor je suggesties om er een volledige reportage van te maken.

Hartelijke groeten,
Mariëlle
Beste Arthur,

In juli 2014 zijn mijn dochter en drie kleindochters omgekomen bij het “ongeluk” met vlucht MH17 boven Oekraïne.
De afscheidsdienst in de grote kerk van Naarden vesting heb jij op een prachtige ingetogen manier op film vastgelegd.
We kregen het advies van de uitvaart begeleidster Barbara Alma uit Naarden om de uitvaart op film door jou vast te laten leggen.
Daar hebben we tot op heden geen spijt van.
Het doet ons allen goed dat we de uitvaart nog via de film kunnen bekijken, met alle emoties die daar bij horen.
Ook na 4,5 jaar nog.

Voor de zekerheid wilden we als reserve 2 extra Dvd's van de uitvaart hebben.
Ook na 4,5 jaar was dat voor jou geen probleem en heb je dat snel geregeld.
We zijn je daar ook dankbaar voor.

Nogmaals bedankt,

Hans
Beste Arthur,

Meer dan een jaar geleden regelde je een livestream en maakte je opnames van de afscheidsdienst van mijn moeder, Adrie Siegers, op natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem.
Vooraf had ik altijd mijn bedenkingen bij fotografie en levende opnames van zo'n ontzettend kwetsbaar en intens moment in je leven. Ik zag het soms bij anderen en kon mij dan bijna plaatsvervangend ergeren aan de (in mijn ogen soms nadrukkelijke) aanwezigheid van een fotograaf. En nu ben ik alleen maar heel erg dankbaar dat Mireille mij ervan heeft weten te overtuigen dat jij een bijzondere professional bent die ik nauwelijks op zou merken. Ze heeft gelijk gehad. Als 'gast' beleef je een uitvaart totaal anders en zie je details die je als betrokkene niet meekrijgt omdat je met hele andere dingen bezig bent.

Het heeft wel even geduurd zoals je merkt 😉 voordat ik de ruimte en tijd heb kunnen nemen om naar de opname te kijken. Vanochtend had ik rust in huis en met de zon die door het dakraam scheen heb ik de opname teruggekeken. Het was prachtig. De muziek eronder, de foto's in beeld, je wonderbaarlijke oog voor het vastleggen van details die voor een buitenstaander wellicht onbelangrijk lijken maar voor mij van grote waarde zijn. Hoe bijzonder is dat, dat je die momenten ziet en vastlegt, secondewerk! Daar spreekt niet alleen ervaring en professionaliteit uit maar ook een grote dosis gevoel en inlevingsvermogen en dat terwijl we elkaar niet eens kennen. Sterker nog ik denk dat ik maar heel erg kort met je gesproken heb op de dag zelf, dat vind ik nu achteraf eigenlijk jammer maar wellicht doet zich nog een keer een gelegenheid voor dat we elkaar eens kunnen spreken.

In ieder geval wil ik je bij deze nogmaals heel erg bedanken voor deze ontzettend waardevolle opname en het creëren van de mogelijkheid voor onze familie in Australië om toch de afscheidsdienst te kunnen meebeleven. Hier waren ook zij zeer dankbaar voor.

Ik hoop dat je dit nog voor vele mensen mag en kan doen.

Hartelijke groeten,
Corine
Beste Arthur, wij waren niet van plan om mijn vader's uitvaart te filmen. Want wanneer gingen we dat nu kijken? Maar toen werd mijn broer ziek en hij kon niet aanwezig zijn bij de uitvaart. Vreselijk. Op de dag van de uitvaart hebben we je gebeld en je kon! Tijdens de uitvaart hebben we je niet of nauwelijks opgemerkt. Terugkijkend naar de beelden zijn we je dankbaar dat je beschikbaar was en de uitvaart zo mooi in beeld hebt weten te brengen! Mijn broer heeft daardoor een prachtig beeld gekregen en wij allen een 'cadeau' om nog eens te bekijken. We zijn er heel erg blij mee.
Nogmaals namens ons allen héél hartelijk dank voor je inzet en prachtige DVD. Met hartelijke groet,
Familie Scholten