Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Beste Arthur Ike,

Via deze weg willen wij je hartelijk danken voor alles dat je hebt gedaan om de mooie dvd samen te kunnen stellen. We hebben er veel aan.
Mocht, onverhoopt, in de toekomst een dergelijke dienst weer nodig zijn dan zullen we zeker aan jou denken.

Vriendelijke groeten,
Nando de Graaf
Eerst heb ik de fotoreportage bekeken, dat gaat makkelijker dan naar een videopresentatie kijken. Ik dacht dat je het in de vergelijking moeilijk zou krijgen. Niets is minder waar: bij de foto's heb ik genoten. Bij jullie videopresentatie heb ik gehuild, de emoties kwamen los, ik vond het schitterend.

Ik denk ook dat je een fotoreportage en een videoreportage niet met elkaar moet vergelijken, het is een waardevolle aanvulling naar elkaar.

Ik ben blij dat ik geen keuze hoefde te maken, ik heb ze beiden.

Hartelijke dank voor de reportage en voor de vertrouwen.

Harry
Hoi Arthur,
Ik vind het echt een prachtfilm geworden. Met name ook de delen voor en na het officiele gedeelte. Echt heel goed gedaan en mooi verzorgd allemaal. Daar spreekt aandacht en toewijding uit en daar hou ik van 🙂
Van de familie heb ik nog geen reactie. Kan best even duren voordat zij eraan toe zijn te gaan kijken, maar als ik iets hoor dan laat ik je dat ook weten.

Met hartelijke groet,
Yvon
Beste Ike,

Dank voor je mooie werk.
Jullie hebben een en ander mooi geregistreerd.
Het is met veel aandacht vervaardigd.
We zijn er erg blij mee.

Nogmaals dank.
Met vriendelijke groeten,
Onno Bruinsma
Geachte Heren: Arthur en Ronald,

De uitvaartreportage die u gemaakt heeft van het afscheid van mijn vrouw en moeder van twee kinderen is een geweldig document geworden. Het geeft heel goed weer hoe deze uitvaart is geweest, daar wij dit allen maar hebben beleefd als in een soort roes en in dit document wij terug kunnen zien hoe werkelijk de uitvaart is geweest.
Door Thea bent u bij ons aangeraden om dit op video vast te leggen. Dit is een goed advies geweest.

Namens de kinderen en mij hartelijk dank hiervoor.

vriendelijke groeten,

Martin Plaisier. Iris Plaisier, Jasna Plaisier, Fred den Hartog.