Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Dag Arthur,


Bedankt voor de film, wat is ie ontzettend mooi geworden.
Ik vind het prachtig hoe je alle details ziet en vastlegt.
Ik denk dat juist deze details de nabestaanden op zo’n dag ontgaan.

Ook vind ik je film heel respectvol, er is verdriet, dat laat je zien, maar zonder dat dit vervelend is voor nabestaanden.
Ik ben heel enthousiast en zal je zeker aanbevelen als er mensen zijn die een film van hun uitvaart willen maken.

Bedankt voor de fijne samenwerking,Met vriendelijke groet,

Judie Musch
uitvaartverzorger
Arthur en Ronald waren op korte termijn beschikbaar en hebben de begrafenis (incl voorafgaande plechtigheid ) van ons zoontje Obrecht vakkundig vastgelegd op film. We zijn er erg ‘blij’ mee!

Familie J.W. Fahner
Beste Arthur,
Graag zou ik u hartelijk willen bedanken voor de prachtige video die u voor de uitvaart van mijn schoonzusje gemaakt hebt. Fantastisch hoe u en uw team steeds weer op de goeie plek stond met uw camera en de middag zo mooi heeft kunnen vastleggen. Daarbij die prachtige zorgvuldige edit. Heerlijk om in alle rust alle verhalen nog eenmaal te te kunnen zien. We hebben de film inmiddels gedeeld met alle familie in Australië, die hebben er dus ook al van kunnen genieten! We zullen, zonder twijfel, in de toekomst 'm nog vaak bekijken. Nogmaals dank, vriendelijke groet, ook namens mijn vrouw Lynn.

Pieter
Beste Arthur Ike / Ronald Dohmen,

Hartelijk dank voor de prachtige film van de uitvaartceremonie van onze moeder. Bij het terugkijken voelen we weer hoe goed het afscheid is geweest, en precies zoals zij het had gewild. Op de dag zelf ben je vooral met je eigen emoties en op je “eigen vierkante meter” bezig. De film geeft dan juist die extra meerwaarde, omdat het een beeld geeft van het geheel. Nogmaals dank voor dit warm en mooi aandenken.
Namens de familie,
Fanja Kneefel
Beste Arthur,

Wat een prachtige dvd heb je gemaakt van de uitvaart van Petra.
Je laat zo mooi de sfeer zien, het was net of ik er weer bij was. Het was precies zoals het echt was.
En het mooie is dat ik je bijna niet heb zien filmen, zo onzichtbaar weet je je te maken.

En de bloemen komen zo mooi in beeld op de juiste momenten. Die kleuren zijn echt prachtig en passen zo goed bij het leven van Caroline.

Aan het einde is het zo mooi om vader en dochter het pad af te zien lopen. Wat een mooie afsluiting. En de muziek bij het graf: de instrumentale versie van "Mag ik dan bij jou".
Echt heel mooi gedaan, mijn complimenten.

Ik zal je met veel vertrouwen aanbevelen aan anderen!

Met vriendelijke groet,
Mieke