Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
51 berichten.
Beste Arthur, wij waren niet van plan om mijn vader's uitvaart te filmen. Want wanneer gingen we dat nu kijken? Maar toen werd mijn broer ziek en hij kon niet aanwezig zijn bij de uitvaart. Vreselijk. Op de dag van de uitvaart hebben we je gebeld en je kon! Tijdens de uitvaart hebben we je niet of nauwelijks opgemerkt. Terugkijkend naar de beelden zijn we je dankbaar dat je beschikbaar was en de uitvaart zo mooi in beeld hebt weten te brengen! Mijn broer heeft daardoor een prachtig beeld gekregen en wij allen een 'cadeau' om nog eens te bekijken. We zijn er heel erg blij mee.
Nogmaals namens ons allen héél hartelijk dank voor je inzet en prachtige DVD. Met hartelijke groet,
Familie Scholten
Dag Arthur,


Bedankt voor de film, wat is ie ontzettend mooi geworden.
Ik vind het prachtig hoe je alle details ziet en vastlegt.
Ik denk dat juist deze details de nabestaanden op zo’n dag ontgaan.

Ook vind ik je film heel respectvol, er is verdriet, dat laat je zien, maar zonder dat dit vervelend is voor nabestaanden.
Ik ben heel enthousiast en zal je zeker aanbevelen als er mensen zijn die een film van hun uitvaart willen maken.

Bedankt voor de fijne samenwerking,Met vriendelijke groet,

Judie Musch
uitvaartverzorger
Arthur en Ronald waren op korte termijn beschikbaar en hebben de begrafenis (incl voorafgaande plechtigheid ) van ons zoontje Obrecht vakkundig vastgelegd op film. We zijn er erg ‘blij’ mee!

Familie J.W. Fahner
Beste Arthur,
Graag zou ik u hartelijk willen bedanken voor de prachtige video die u voor de uitvaart van mijn schoonzusje gemaakt hebt. Fantastisch hoe u en uw team steeds weer op de goeie plek stond met uw camera en de middag zo mooi heeft kunnen vastleggen. Daarbij die prachtige zorgvuldige edit. Heerlijk om in alle rust alle verhalen nog eenmaal te te kunnen zien. We hebben de film inmiddels gedeeld met alle familie in Australië, die hebben er dus ook al van kunnen genieten! We zullen, zonder twijfel, in de toekomst 'm nog vaak bekijken. Nogmaals dank, vriendelijke groet, ook namens mijn vrouw Lynn.

Pieter
Beste Arthur Ike / Ronald Dohmen,

Hartelijk dank voor de prachtige film van de uitvaartceremonie van onze moeder. Bij het terugkijken voelen we weer hoe goed het afscheid is geweest, en precies zoals zij het had gewild. Op de dag zelf ben je vooral met je eigen emoties en op je “eigen vierkante meter” bezig. De film geeft dan juist die extra meerwaarde, omdat het een beeld geeft van het geheel. Nogmaals dank voor dit warm en mooi aandenken.
Namens de familie,
Fanja Kneefel