Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
57 berichten.
Goedemiddag Arthur,

Omdat ik de video wil opsturen naar mijn vrienden in Engeland heb ik de stoute schoenen aangetrokken om de door u gemaakte video te bekijken.
Hoewel het voor mij als haar echtgenoot wel heel emotioneel was, wil ik u bij deze –na het bekijken van deze video- van harte bedanken hiervoor. Het was of ik de ceremonie weer helemaal beleefde, zo uitmuntend de weergave van de ceremonie voor mij was. Chapeau!
Ik was er eerst een beetje huiverig voor om u in te schakelen, maar op advies van Dirk Timmer van Via Humana heb ik het toch maar gedaan. Ook hem ben ik er dankbaar voor.
Ik heb er geen spijt van gekregen om u dit te laten doen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw voortreffelijke werk.

Cor
Beste Arthur,

Super bedankt voor je bijdrage aan een bijzonder zware tijd in ons leven. We zijn erg blij met de video opnamen en met de dvd's die je nog voor mijn moeder hebt gemaakt omdat zij de usb niet kon afspelen. Je bent een echte professional en we zullen je zeker aanbevelen.

Groet, Cindy en Marcel
Beste mensen,

Graag wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de prachtige film die jullie hebben gemaakt tijdens het afscheid nemen van mijn man. Ik ben heel blij dat ik het
het heb gedaan. We putten veel troost en rust uit het kijken naar de opname. Ik wilde het eigenlijk niet, want ik dacht dan loopt er iedere keer een man met een camera, nou niets is minder waar, ik heb jullie eigenlijk niet gezien. Ook de opname bij het graf vind ik erg indrukwekkend, vooral het eind. Erg mooi. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Hartelijke groeten,
Pia
Beste Arthur,

Onlangs heb ik met een vriend van Hans die ernstig ziek is en niet bij de herdenking van Hans kon zijn de film gekeken. Het was erg mooi en zeker voor iemand die er niet bij was een mooi verslag. Dus nogmaals dank voor je expertise en ook voor je suggesties om er een volledige reportage van te maken.

Hartelijke groeten,
Mariëlle
Beste Arthur,

In juli 2014 zijn mijn dochter en drie kleindochters omgekomen bij het “ongeluk” met vlucht MH17 boven Oekraïne.
De afscheidsdienst in de grote kerk van Naarden vesting heb jij op een prachtige ingetogen manier op film vastgelegd.
We kregen het advies van de uitvaart begeleidster Barbara Alma uit Naarden om de uitvaart op film door jou vast te laten leggen.
Daar hebben we tot op heden geen spijt van.
Het doet ons allen goed dat we de uitvaart nog via de film kunnen bekijken, met alle emoties die daar bij horen.
Ook na 4,5 jaar nog.

Voor de zekerheid wilden we als reserve 2 extra Dvd's van de uitvaart hebben.
Ook na 4,5 jaar was dat voor jou geen probleem en heb je dat snel geregeld.
We zijn je daar ook dankbaar voor.

Nogmaals bedankt,

Hans