Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Goedenavond Arthur,

Ik wil, namens mijn familie jullie hartelijk bedanken voor de video, die gemaakt is van de uitvaart en de begrafenis van onze moeder Hannie van Duijn-Horeman.
Ik ben dankbaar, dat dit op deze manier is gedaan. Het was een bijzondere tijd, dat alles zo snel geregeld diende te worden.
Op het laatste moment hadden we besloten om een video rapportage te laten maken. Het was namelijk de wens van onze zuster en zwager met familie in Nieuw Zeeland, dat dit zou gebeuren. Ook van onze vader is toen ooit ruim 25 jaar geleden een opname gemaakt. Dit alles tezamen blijft een mooie herinnering aan onze ouders.
In de omgeving van Haarlem waren er geen bedrijven, die zo snel konden inspringen. Daarom echt dankbaar dat jullie wilde komen.
De opnames zijn zeer professioneel gedaan. Zelf had ik in het begin geen enkele notie, dat jullie er waren. Ook de dronebeelden zijn mij volledig ontgaan. De muziek op de achtergrond vooral bij binnenkomst is bijzonder. Enkele dagen geleden, nu alweer 3 maanden later, bekroop mij weer het verdriet, maar ook een mooi afscheid, zoals mijn moeder het wilde hebben.
Met veel respect kijk ik dan weer naar de kwaliteit van deze video. Ik wil jullie daarom alsnog hartelijk bedanken voor de mooie opnames.

Met vriendelijke groet,

Namens mijn familie,

Cor van Duijn
Via Sabine van Uitvaartzorg Troostrijk kregen wij de optie om de uitvaart vast te laten leggen via een video door Arthur Ike. Wat zijn we blij hiervoor te hebben gekozen en wat een ontroerend mooie herinnering hebben we nu van dit onvergetelijke afscheid. Zo mooi, onopvallend aanwezig gedurende de dag en mbv drones een prachtige en professionele film gecreëerd. Hierdoor hebben wij van een onvergetelijke geliefde voor altijd een blijvende herinnering van dit afscheid. Ook de flexibiliteit mbt praktische zaken is in deze tijd van diep verdriet zo belangrijk. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Hartelijke groet,
Diana
Beste Arthur,

Ik wil jou en je team bedanken voor de gemaakte video-opname van de uitvaart van
mijn vrouw Nona die ik zo even mocht ontvangen via de uitvaartregisseur
Hans Scheerder.
Jullie hebben het bijzonder mooi en professioneel in beeld gebracht en we zijn zeer
blij en meer dan tevreden met deze herinnering.

Nogmaals onze dank.

Ton
Beste Arthur,

Tot mijn spijt is het er niet eerder van gekomen om een reactie te sturen.

Vorig jaar 9 september heb je voor ons de uitvaart van Hans gefilmd.
Daisy van Day to Day heeft het contact met jou voor ons geregeld dus ik wist dat iemand kwam filmen.
Maar…….eigenlijk heb niet in de gaten gehad dat je aan het filmen was. Dat realiseerde ik me later pas en hoe prettig dat was, echt professioneel deze aanpak!!!

Ik wil je laten weten dat de reportage zeker een grote steun voor mij , en ons gezin is, bij de rouwverwerking.
Het is vanuit diverse hoeken gefilmd en mooi gemonteerd zodat het heel prettig is om naar te kijken. Voor Hans was dat ook heel belangrijk als hijzelf met filmen en monteren bezig was als amateur. Met dit gegeven in ons achterhoofd genieten we nog meer van deze film.
De kwaliteit van de film en het geluid is gelukkig ook heel goed, ook dat is belangrijk voor ons gezin.
Wij willen je alsnog bedanken voor je professionele inzet, super gedaan, we zijn er heel blij mee!!!

Succes en alle goeds gewenst van Elly en gezin.
Beste Arthur en team,

Wij hebben de usb sticks van de uitvaart van onze vader goed ontvangen.

Ik wil jullie -ook namens de familie- hartelijk bedanken voor deze mooie registratie.
Wij zijn er enorm blij mee. Zo mooi gefilmd en gemonteerd, echt heel mooi.

Nogmaals bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Vivienne,