Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
57 berichten.
Beste Arthur,

Bedankt voor het vastleggen van de uitvaart van onze zoon van 4 jaar. We hebben ons door vrienden laten adviseren om op deze manier de dag van de uitvaart vast te laten leggen, ook om zo onze dochter (2 jaar) later te laten zien hoe deze dag eruit zag.

Er was ook een fotograaf aanwezig maar de videobeelden voegen echt een heleboel toe. Door de verschillende cameraposities tijdens de dienst maar ook de beelden vooraf en na afloop wordt de sfeer heel mooi vastgelegd. Het is een gebeurtenis die je nooit wilt organiseren als ouders maar nu we moesten zijn de beelden voor ons, onze ouders en andere betrokkenen heel helpend voor de rouwverwerking. Bedankt voor deze “mooie” video.

Lieve groet Ingeborg en Rob
Beste Arthur,

Zojuist heb ik de usb-stick van de afscheidsbijeenkomst van mijn man Gerard ontvangen. Op jullie verzoek laat ik je graag weten dat ik heel tevreden was met de livestream.
Zelf heb ik 2 livestreams meegemaakt waar alleen de sprekers in beeld kwamen. Daarmee kwam ik zelf niet toe aan het gevoel van afscheid nemen. Ik had aan Immanuel gevraagd te overleggen dat de mand en zaal in beeld mocht komen. Maar kennelijk doen jullie dat al uit jezelf. Ik heb van meerdere mensen terug gekregen dat het was alsof je er toch zelf bij was. Ik heb hem zelf ook terug gekeken en was blij met hoe jullie het gedaan hebben. Gezien de deelname was het ook zeer de moeite waard dat we het gedaan hebben.

Dank voor jullie zorg in deze,

Hartelijke groet, Barbera
Beste Artur Ike van AR video,

We willen jullie nog van harte bedanken voor de mooie livestream die jullie hebben gemaakt van de uitvaart van mijn man en onze vader. We waren er nog niet aan toegekomen om dat te melden.

We hebben veel positieve reacties van de kijkers gekregen. Zelf hebben we de reportage van de uitvaart ook bekeken. Het zag er erg mooi uit en was professioneel. Alles was goed te volgen. Ook de map met de usb stick zag er echt mooi uit! Die gaan we later nog een keer bekijken.

De livestream heeft het mogelijk gemaakt dat iedereen toch bij de uitvaart kon zijn en daar denken wij met een goed gevoel aan terug.

Hartelijke groeten,

Bets en kinderen
Hallo Arthur,

Wat een prachtige film hebben jullie gemaakt van de begrafenis van mijn man.
Op het moment zelf heb ik nauwelijks gemerkt dat jullie aan het filmen waren, maar achteraf blijk je alles vastgelegd te hebben.
Op de dag zelf gebeurde er zoveel dat ik de helft niet goed meekreeg. Achteraf is het dan fijn om rustig terug te kunnen kijken. Zo waardevol. Zeker ook voor mijn zoon, om over een aantal jaren nog eens terug te kunnen kijken
We hebben ook veel positieve reacties gehad op de livestream. Beeld en geluid waren super goed te volgen, mooi vanuit verschillende hoeken gefilmd. Zo konden er veel mensen deze dag met ons meebeleven.

Bedankt!

Groeten Eline Bruggink
Dag Arthur,

Voor vandaag hadden we elkaar nooit gesproken, maar via mijn dochter Anne-Britt heb ik begrepen dat je van onschatbare waarde bent geweest voor de voorbereiding van de uitvaart van mijn zoon. Je was betrokken, nam zelf initiatief en gaf blijk van inzicht in wat een dergelijke situatie vraagt. In een periode waarin er zoveel op je afkomt is het een heel fijn gevoel, vol vertrouwen iets uit handen te kunnen geven. Bedankt daarvoor, almede voor je inzet vandaag.
Ik ben er van overtuigd dat de film die vandaag gemaakt wordt niet nu meteen wellicht, maar in de toekomst toch vaak afgedraaid zal worden en zal bijdragen aan de verwerking van dit grote verlies.

Zwaantje,