Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Beste Arthur,

Graag willen mijn dochter en ik je bedanken voor de mooie en respectvolle reportage die je gemaakt hebt van het afscheid van onze vrouw en moeder. Zéér verzorgd. Duidelijk de tijd genomen om er iets moois van te maken. Niet alleen de reportage, ook hoe die verpakt is. Alles precies goed. We zijn je daar erg dankbaar voor. Nu, maar ook voor later en voor de mensen die er niet bij konden zijn.
Dankjewel, Loog en Charlotte
Beste Arthur,

Het afscheid van mijn partner is nu 2 maand geleden, de herinnering blijft wordt dan vaak gezegd. Maar door jouw reportage kan ik op elk moment wanneer ik dat wil, alleen of met anderen, kijken naar het afscheid. Zo prachtig, gedenkwaardig en met respect in beeld gebracht. De dronebeelden zijn zeker van toegevoegde waarde. Je krijgt hierdoor een mooie impressie van het afscheid.
Jullie kracht zit in het onzichtbaar aanwezig zijn, met afstand en respect. Ook de muziekkeuze was precies wat bij mijn partner paste.

Dank en groet,
Willy
Beste Arthur, wat een zeer verzorgde video reportage / vastlegging onder moeilijke weersomstandigheden van een uitvaart van een (oud) politiecollega. Gewaardeerde presentatie in usb vorm. Onopvallend gemaakt maar opvallende uitkomst met eervolle herinneringen. Oprecht dank je wel, Pieter
Beste Arthur,

Bedankt voor het vastleggen van de uitvaart van onze zoon van 4 jaar. We hebben ons door vrienden laten adviseren om op deze manier de dag van de uitvaart vast te laten leggen, ook om zo onze dochter (2 jaar) later te laten zien hoe deze dag eruit zag.

Er was ook een fotograaf aanwezig maar de videobeelden voegen echt een heleboel toe. Door de verschillende cameraposities tijdens de dienst maar ook de beelden vooraf en na afloop wordt de sfeer heel mooi vastgelegd. Het is een gebeurtenis die je nooit wilt organiseren als ouders maar nu we moesten zijn de beelden voor ons, onze ouders en andere betrokkenen heel helpend voor de rouwverwerking. Bedankt voor deze “mooie” video.

Lieve groet Ingeborg en Rob
Beste Arthur,

Zojuist heb ik de usb-stick van de afscheidsbijeenkomst van mijn man Gerard ontvangen. Op jullie verzoek laat ik je graag weten dat ik heel tevreden was met de livestream.
Zelf heb ik 2 livestreams meegemaakt waar alleen de sprekers in beeld kwamen. Daarmee kwam ik zelf niet toe aan het gevoel van afscheid nemen. Ik had aan Immanuel gevraagd te overleggen dat de mand en zaal in beeld mocht komen. Maar kennelijk doen jullie dat al uit jezelf. Ik heb van meerdere mensen terug gekregen dat het was alsof je er toch zelf bij was. Ik heb hem zelf ook terug gekeken en was blij met hoe jullie het gedaan hebben. Gezien de deelname was het ook zeer de moeite waard dat we het gedaan hebben.

Dank voor jullie zorg in deze,

Hartelijke groet, Barbera