Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
48 berichten.
Hans Mastop
Beste Arthur,

Op 9 februari heb je de uitvaart en begrafenis van mijn vrouw Agnes Mastop van Kouwen vastgelegd. Het is een mooi en ontroerend document geworden. Confronterend ook soms, reden waarom mijn kinderen, Rianne en Maarten zich nog niet eraan gewaagd hebben te kijken. Ik weet zeker dat zij het met me eens zullen zijn: goed, respectvol en professioneel gedaan.

Hans Mastop
Mieke Out
We hebben de DVD van het afscheid van Trees inmiddels bekeken. We willen jullie doorgeven dat we heel erg tevreden zijn over de opnames. Het is heel mooi om terug te zien hoe bijzonder het afscheid van onze zus was. Ook voor onze broer die in Canada woont en niet bij de crematie kon zijn, zal dit een hele mooie herinnering zijn.

Heel erg bedankt voor jullie mooie werk!!

Mieke Out
Tijmen, Roos & Sophie
Beste Arthur,

We willen jullie bedanken voor de mooie film die jullie gemaakt hebben op de begrafenis van onze dochter Sophie. Toen wij bezig waren met het organiseren van de afscheidsdienst, hadden we nog twijfels of we dit zouden laten filmen. Achteraf gezien is het laten filmen een van de mooiste dingen die we hebben laten doen. Keer op keer kunnen we deze film bekijken en het gevoel van deze dag herbeleven. Ook al is dat elke keer moeilijk en pijnlijk, het is ook fijn om terug te zien hoe wij en al onze familie en vrienden deze dienst hebben beleefd. Het helpt ons bij onze verwerking. We zijn jullie hiervoor erg dankbaar, ook dat jullie thuis nog hebben gefilmd is superfijn om terug te zien! Fijn om te zien dat we alles wat we wilden doen voor Sophie, ook daadwerkelijk gebeurd is.
De montage van de film, de muziek, super gedaan! Een mooie herinnering wat niemand meer van ons af kan nemen.

Tijmen, Roos & Sophie
Familie van Dijk
Wij reageren veel te laat maar we willen graag nog onze lof uitspreken voor de fantastische film die u heeft gemaakt tijdens de uitvaart van onze moeder op 6 maart 2013. De reden voor het laten maken van een film was de afwezigheid van haar oudste zoon i.v.m. ernstige ziekte.

Wij hebben grote bewondering voor de manier waarop u alles in beeld hebt gebracht. Ook de beelden voordat de stoet arriveerde, zowel van binnen in de kerk, als de sfeer van het dorp buiten, voegden veel toe aan het geheel.
Het is bijzonder om zo`n plechtigheid terug te kunnen kijken, ook voor mensen die wel aanwezig waren.
Zij zijn vaak te veel met andere dingen bezig om het geheel te overzien.

Daarom hierbij nog onze hartelijke dank. Wij zullen u en uw bedrijf zeker aanbevelen.

Familie van Dijk
Patrick en Jolanda Mascini
Beste Arthur en Ronald,

Gisterenavond hebben wij de video bekeken van het afscheid van Lucas en Rosa. Het was alsof het gisteren had plaatsgevonden. De beelden, de foto's, de muziek, jullie hebben alles met zorg vastgelegd. Wij hebben jullie aanwezigheid geen moment als storend ervaren. Het is een prachtig document geworden, waarvoor onze hartelijke dank.

Patrick en Jolanda Mascini