Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Eveline
Beste Arthur, twee weken geleden al heb ik de video van Arnoud zijn uitvaart bekeken. Nu pas kom ik er aan toe je te bedanken voor de mooie film. Ik kan met geluk en trots op de dag terugkijken.

Hartelijke groeten,

Eveline
Marije den Hertog
Beste Arthur,

Hartelijk dank voor de mooie dvd van de begrafenis van ons zoontje Hidde. Erg indrukwekkend.

Mooi gedaan, dit hadden we niet verwacht. Waardevol voor ons dochtertje.

Vriendelijke groet,

Marije den Hertog
Marieke van Merriënboer, Floris, Jeroen en Pieter
Beste Arthur

Wij ontvingen onlangs de dvd's van het afscheid van Axel op 8 november jl. Gisteravond hebben we hem bekeken en waren erg onder de indruk. Het is heel confronterend om de beelden te zien, maar ook heel mooi en fijn om alles nog eens rustig over je heen te laten komen.
We zijn getroffen door hoe mooi je de film hebt gemaakt. Het begin, om en boven ons huis, in ons huis op de plek waar Axel lag, het is heel fijn dat we die beelden hebben. En dan de bijeenkomst zelf, prachtige beelden, haarscherp ( dank ook voor de blueray versie, daar hebben we gister naar gekeken), met de teksttoevoegingen, je hebt er een heel mooi geheel van gemaakt. Hoe intens verdrietig het ook is, we zijn erg blij dat we naar deze reportage kunnen kijken.
We willen je graag bedanken voor de aandacht en zorg die je aan de reportage besteed hebt. Dat zie je en daardoor is het voor ons extra waardevol. Heel hartelijk dank daarvoor!

Met een hartelijke groet,
Marieke van Merriënboer
Floris, Jeroen en Pieter
Gerard en Karin Dekkers
Beste Arthur,

In maart overleed ons jongste dochtertje aan kanker. Ze was pas 6 jaar. In de week die volgde moest van alles geregeld moest worden voor haar begrafenis. Omdat we bang waren dat we ons achteraf niet alles zouden kunnen herinneren, hebben we Arthur gevraagd deze dag te filmen. Dankzij hem hebben we een dvd waarop het afscheid nemen van haar is vastgelegd: thuis, de dienst, de begrafenis zelf. Steeds filmend vanaf de achtergrond, overal was Arthur zonder dat we hem hebben opgemerkt. We zijn je dankbaar voor wat je voor ons hebt gedaan en ook de manier waarop je dat hebt gedaan. Zo vol respect. Arthur, bedankt!

Gerard en Karin Dekkers
Jan Robert, Jellie, Marit, Ilse en Manouk Koelewijn
Beste Arthur,

Begin februari heb jij de uitvaart gefilmd van ons dochtertje Nora. Wat is dit een ontzettend mooi document geworden! Het is mooi om het aan mensen te laten zien die niet aanwezig konden zijn, maar ook voor haar zusjes is het prachtig om later eens terug te kunnen zien. Mooie beelden, mooie muziek... Enorm bedankt voor je vakwerk!

Jan Robert, Jellie, Marit, Ilse en Manouk Koelewijn