Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Familie van Dijk
Wij reageren veel te laat maar we willen graag nog onze lof uitspreken voor de fantastische film die u heeft gemaakt tijdens de uitvaart van onze moeder op 6 maart 2013. De reden voor het laten maken van een film was de afwezigheid van haar oudste zoon i.v.m. ernstige ziekte.

Wij hebben grote bewondering voor de manier waarop u alles in beeld hebt gebracht. Ook de beelden voordat de stoet arriveerde, zowel van binnen in de kerk, als de sfeer van het dorp buiten, voegden veel toe aan het geheel.
Het is bijzonder om zo`n plechtigheid terug te kunnen kijken, ook voor mensen die wel aanwezig waren.
Zij zijn vaak te veel met andere dingen bezig om het geheel te overzien.

Daarom hierbij nog onze hartelijke dank. Wij zullen u en uw bedrijf zeker aanbevelen.

Familie van Dijk
Patrick en Jolanda Mascini
Beste Arthur en Ronald,

Gisterenavond hebben wij de video bekeken van het afscheid van Lucas en Rosa. Het was alsof het gisteren had plaatsgevonden. De beelden, de foto's, de muziek, jullie hebben alles met zorg vastgelegd. Wij hebben jullie aanwezigheid geen moment als storend ervaren. Het is een prachtig document geworden, waarvoor onze hartelijke dank.

Patrick en Jolanda Mascini
Marjolein Drion
Beste Arthur,

Hierbij wil ik u langs deze weg even laten weten, dat wij zeer tevreden zijn met de video die U gemaakt heeft op 21 oktober j.l van de crematie van mijn moeder, mevrouw Hemerik.
Hartelijk dank voor Uw inspanningen hiervoor.

Marjolein Drion
Jenny, Janna en Stefanna
Beste Arthur,

Wij zijn erg blij met de film die je voor ons gemaakt hebt op 10 januari. Veel mensen hebben het ons afgeraden, maar wij zijn zo blij dat wij het toch gedaan hebben. Je bleef mooi op de achtergrond, maar toch kunnen we de hele dienst terugkijken. Wij raden het iedereen aan, want wij zien dingen terug op de dvd, die wij in het echt gemist hebben.
Bedankt!

Groetjes Jenny, Janna en Stefanna
Mieke van Kollenburg
Beste Arthur,

Dankjewel voor de mooie DVD van de uitvaart van mijn moeder.
Je hebt alles goed in beeld gebracht, mijn complimenten hiervoor.

Vriendelijke groet,
Mieke van Kollenburg