Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
58 berichten.
Marjolein Drion
Beste Arthur,

Hierbij wil ik u langs deze weg even laten weten, dat wij zeer tevreden zijn met de video die U gemaakt heeft op 21 oktober j.l van de crematie van mijn moeder, mevrouw Hemerik.
Hartelijk dank voor Uw inspanningen hiervoor.

Marjolein Drion
Jenny, Janna en Stefanna
Beste Arthur,

Wij zijn erg blij met de film die je voor ons gemaakt hebt op 10 januari. Veel mensen hebben het ons afgeraden, maar wij zijn zo blij dat wij het toch gedaan hebben. Je bleef mooi op de achtergrond, maar toch kunnen we de hele dienst terugkijken. Wij raden het iedereen aan, want wij zien dingen terug op de dvd, die wij in het echt gemist hebben.
Bedankt!

Groetjes Jenny, Janna en Stefanna
Mieke van Kollenburg
Beste Arthur,

Dankjewel voor de mooie DVD van de uitvaart van mijn moeder.
Je hebt alles goed in beeld gebracht, mijn complimenten hiervoor.

Vriendelijke groet,
Mieke van Kollenburg
Minh Bao en Hanneke en familie
Beste Arthur,

Graag willen wij je bedanken voor het filmen van de afscheidsceremonie van ons zoontje. Bij het regelen van dit onverwachte afscheid kwamen er zoveel dingen op ons af en het voorstel om de ceremonie te laten filmen leek ons in de eerste instantie een gek idee. Toch zijn we blij dat we het wel gedaan hebben. Door jouw aanwezigheid (hoewel eigenlijk onopgemerkt) en communicatie voor en na de ceremonie kunnen wijzelf nu letterlijk terugkijken naar die dag en alles herbeleven, van het moment thuis tot op het allerlaatste moment in het crematorium… maar ook voor eventuele toekomstige broertjes en/of zusjes van onze zoon is dit een mooie en beleefbare herinnering.

Tevens bedankt voor het meedenken om de familie in Vietnam mee te laten kijken. Een rechtstreekse live verbinding was door omstandigheden daar geen goede optie, maar doordat je de film snel klaar had, hebben zij alles zo goed als mogelijk mee kunnen beleven.

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Minh Bao en Hanneke en familie
Margriet Foppen-Kock
Beste Arthur,

Bedankt voor de mooie DVD. Het is echt prachtig opgenomen allemaal, heel respectvol bovendien. Mijn moeder heeft de DVD nog niet gezien maar dat komt wel.
Met haar gaat het stukje bij beetje steeds beter. Aanstaande dinsdag gaat ze revalideren en hopelijk mag en kan ze over een paar weken naar huis. Dan zal ze ongetwijfeld de DVD gaan bekijken.

Met vriendelijke groet en nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Margriet Foppen-Kock