Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Minh Bao en Hanneke en familie
Beste Arthur,

Graag willen wij je bedanken voor het filmen van de afscheidsceremonie van ons zoontje. Bij het regelen van dit onverwachte afscheid kwamen er zoveel dingen op ons af en het voorstel om de ceremonie te laten filmen leek ons in de eerste instantie een gek idee. Toch zijn we blij dat we het wel gedaan hebben. Door jouw aanwezigheid (hoewel eigenlijk onopgemerkt) en communicatie voor en na de ceremonie kunnen wijzelf nu letterlijk terugkijken naar die dag en alles herbeleven, van het moment thuis tot op het allerlaatste moment in het crematorium… maar ook voor eventuele toekomstige broertjes en/of zusjes van onze zoon is dit een mooie en beleefbare herinnering.

Tevens bedankt voor het meedenken om de familie in Vietnam mee te laten kijken. Een rechtstreekse live verbinding was door omstandigheden daar geen goede optie, maar doordat je de film snel klaar had, hebben zij alles zo goed als mogelijk mee kunnen beleven.

Nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Minh Bao en Hanneke en familie
Margriet Foppen-Kock
Beste Arthur,

Bedankt voor de mooie DVD. Het is echt prachtig opgenomen allemaal, heel respectvol bovendien. Mijn moeder heeft de DVD nog niet gezien maar dat komt wel.
Met haar gaat het stukje bij beetje steeds beter. Aanstaande dinsdag gaat ze revalideren en hopelijk mag en kan ze over een paar weken naar huis. Dan zal ze ongetwijfeld de DVD gaan bekijken.

Met vriendelijke groet en nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Margriet Foppen-Kock
Ans en Thijs van den Heuvel en familie
Geachte heer Arthur Ike,

Deze week ontvingen wij van u de DVD van de uitvaart van Walter van den Heuvel.
Wij zijn erg blij en dankbaar voor deze beelden door u gemaakt. Op de dag zelf gaat er door het verdriet en de stress zoveel langs je heen. Nu konden we het in alle rust terugkijken en dit zal zeker helpen bij het verwerken. Hartelijk dank hiervoor, het is erg waardig gedaan.

Met vriendelijke groet,

Ans en Thijs van den Heuvel en familie
Ben Timmerman en Hetty Gruppen
Hallo Arthur,

Afgelopen weekend hebben we met de familie Gruppen de dvd bekeken van de afscheidsdienst van Roel Gruppen. Hoewel het een emotioneel weerzien was, willen we jullie complimenten geven voor de respectvolle en goede weergave van het afscheid. Het filmen is zeer discreet gebeurt, velen van ons was het filmen niet opgevallen. Verder is de montage zeer goed, bij het draaien van de muziek in de kerk zijn de foto's van de PowerPoint gebruikt en overzichstbeelden van de aanwezigen in de kerk, zo is er een zeer mooi geheel ontstaan.
Hiervoor onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Ben Timmerman en Hetty Gruppen
Marianne Wesdijk-de Jong
Goedemiddag,

Hierbij eindelijk een berichtje nav het overlijden van mijn zus Annelies Hoekwater.
Ik heb de dvd al een aantal keer gekeken en ik wil u bedanken voor deze dvd!

Hoe u het alles heeft gefilmd is echt prachtig. Alles staat er goed op. Ook zo ongedwongen,
Ook de begrafenis van het bordje bij het graf tot een laatste blik op de kist in het graf.

Ook hoe iedereen wegloopt na de begrafenis is prachtig.

Heel erg hartelijk bedankt voor deze beelden. Voor mij is het goed om deze af en toe te bekijken en zo mijn verdriet en het gemis een plaats te geven!

Met vriendelijke groet,

Marianne Wesdijk-de Jong