Nederlands / Dutch

Geachte heer/mevrouw, beste bezoeker,

Indien u daartoe een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen zult u op , hiermee in kunnen loggen voor het volgen van onderstaande livestream uitzending. Betreft het een afscheid van een overledene, houdt u er dan a.u.b. rekening mee dat de tijden afhankelijk zijn van live gebeurtenissen ter plaatse, hierdoor wordt mogelijk eerder gestart of later geëindigd. Wij bevelen u aan om minimaal 10 min. voor aanvangstijd van de uitzending in te loggen.

Livestream uitzending:

Reacties van de nabestaanden

Laat een bericht achter

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Arno Berkhuizen
Beste Arthur,

Ook namens de ouders, broer, zus en vriendin wil ik je hartelijk danken voor het vastleggen van de begrafenis van mijn zwager. Je hebt dit op zo’n mooie manier gefilmd en gemonteerd, dat alle emotie en de toch ook mooie momenten gevangen lijken te zijn op de DVD.
Dit maakt het voor het zoontje van 3 en de dochter van 12 van mijn zwager een waardevolle herinnering aan de begrafenis.
Je kwaliteit en professionalisme gaan echter verder dan het filmen en monteren van een uitvaart.
Dit blijkt wel uit de voorbespreking over hoe en wat er gefilmd gaat worden en de eventuele wensen.
Wij hebben je leren kennen als een warm en open persoon en zeer prettig in de omgang.
Arthur, namens mijzelf en alle betrokkenen die deze uitvaart hebben voorbereid willen we je nogmaals hartelijk danken.

Arno Berkhuizen
Anja, Eddy en Roelie
Beste Arthur,

De DVD van de uitvaart van onze vader is prachtig geworden. Een mooie herinnering om terug te kijken. Er gaat op zo'n dag toch wat aan je voorbij.

Anja, Eddy en Roelie
Hans Mastop
Beste Arthur,

Op 9 februari heb je de uitvaart en begrafenis van mijn vrouw Agnes Mastop van Kouwen vastgelegd. Het is een mooi en ontroerend document geworden. Confronterend ook soms, reden waarom mijn kinderen, Rianne en Maarten zich nog niet eraan gewaagd hebben te kijken. Ik weet zeker dat zij het met me eens zullen zijn: goed, respectvol en professioneel gedaan.

Hans Mastop
Mieke Out
We hebben de DVD van het afscheid van Trees inmiddels bekeken. We willen jullie doorgeven dat we heel erg tevreden zijn over de opnames. Het is heel mooi om terug te zien hoe bijzonder het afscheid van onze zus was. Ook voor onze broer die in Canada woont en niet bij de crematie kon zijn, zal dit een hele mooie herinnering zijn.

Heel erg bedankt voor jullie mooie werk!!

Mieke Out
Tijmen, Roos & Sophie
Beste Arthur,

We willen jullie bedanken voor de mooie film die jullie gemaakt hebben op de begrafenis van onze dochter Sophie. Toen wij bezig waren met het organiseren van de afscheidsdienst, hadden we nog twijfels of we dit zouden laten filmen. Achteraf gezien is het laten filmen een van de mooiste dingen die we hebben laten doen. Keer op keer kunnen we deze film bekijken en het gevoel van deze dag herbeleven. Ook al is dat elke keer moeilijk en pijnlijk, het is ook fijn om terug te zien hoe wij en al onze familie en vrienden deze dienst hebben beleefd. Het helpt ons bij onze verwerking. We zijn jullie hiervoor erg dankbaar, ook dat jullie thuis nog hebben gefilmd is superfijn om terug te zien! Fijn om te zien dat we alles wat we wilden doen voor Sophie, ook daadwerkelijk gebeurd is.
De montage van de film, de muziek, super gedaan! Een mooie herinnering wat niemand meer van ons af kan nemen.

Tijmen, Roos & Sophie